Drukken - VERPAKKING UV FLEXO


Het BOBST rotatie druk- en afwerkingsprogramma voor flexibele materialen en de vouwkarton industrie is zeer uitgebreid en kent haar gelijke niet.
Sinds haar intrede in de markt van flexibele verpakking in 1987, heeft de Bobst Group een aantal van de meest innovatieve- en technologisch gedreven machinefabrikanten samengebracht, die elk voor hun specifieke industriesectoren, wereldwijd toonaangevende technologieŽn hebben gebracht.

Opgenomen in het BOBST merk in sept. 2015 en nu actief als Bobst Firenze, draagt het voormalige Nuova Gidue bij tot het rijke BOBST erfgoed met haar kennis & ervaring met "inline" drukpersen voor smalle en medium baanbreedte voor de productie van etiketten en verpakking.
Converters in deze industrieŽn profiteren zo van een niet te evenaren technologie en innovatie synergieŽn van de Bobst Group, alsook van de multidisciplinaire know-how, die varieert van R & D en project engineering tot service aan de klant. Het resultaat is vooraanstaande oplossingen ontworpen om maximale waarde en winstgevendheid van hun gebruikers te garanderen.