Nieuws

Inline UV Flexo persen

Met fierheid melden wij u dat wij erkend Benelux agent voor BOBST Firenze s.r.l. worden.

Binnen het uitgebreide machineprogramma van de BOBST Group zal Vegram de verkoop van inline UV Flexo drukpersen voor labels en flexibele verpakking voor haar rekening nemen. Basis hiervoor was de overname van het Italiaanse Nueva Gidue door de gekende Zwitserse machineleverancier.
Door onze jarenlange activiteiten binnen de label- en verpakkingsmarkt werd Vegram Graphics als ideale partner aanzien en kwam het tot een akkoord tussen partijen.
Het voormalige Nueva Gidue dat voortaan als Bobst Firenze verder gaat, heeft een sterke reputatie als "solutions provider" voor de label en verpakkingsindustrie. Als fabrikant van "narrow- en midweb" UV Flexo drukpersen behaalde het diverse nominaties wereldwijd voor hun innovatieve bijdrage in de automatisering van een flexo etikettendrukpers.

Laserstansen - Digitaal afwerken van labels

Vegram Graphics wordt Benelux-agent voor Spartanics - laserstansmachines voor zelfklevende etiketten

De stijgende productie in digitaaldruk en de vraag naar kleinere oplages zelfklevende etiketten, vergt een aangepaste vorm van afwerking om ook binnen de vooropgestelde deadline aan te leveren. Kostbare tijd gaat verloren bij het wachten op een nieuw stansblik en in een kleine oplage zijn het dure etiketten welke voor het instellen van de machine worden gebruikt.

De superioriteit van Spartanics laserstansmachines is gebaseerd op een verfijnde besturingssoftware, afgestemd op de complexiteit van het laserstansen welke de handelingen van een operator tot een minimum doen herleiden.

De stansmachines gebruiken een krachtige laser welke digitale beelden, aan de hand van eigen software vector-gebaseerd gaat verwerken tot perfect gestanste etiketten. De galvano-meter lasertechnologie welke Spartanics inzet in haar systemen, gebruikt spiegels welke onder verschillende hoeken de laserstraal herpositioneert in alle richtingen. Dit proces gebeurt uitermate snel en maakt het verschil in uw dageijkse productie.

De eenvoudige inzetbaarheid van een laserstansmachine resulteert in een lagere kost voor het afwerken van de labels door het wegvallen van stansblikken, kortere steltijden aan de machine en daarmee verbonden ook lagere opstartkosten aan materiaal en operator.

Bij een in-line syteem - digitaal-drukken en laserstansen - is een jobwissel ‘on-the-fly' mogelijk. Een kleine meegedrukte barcode zorgt voor een nieuw stanspatroon, zodat er geheel geen stilstanden zijn.

Een unieke mogelijkheid van de Spartanics laserstansmachines welke dagelijks enorme voordelen bieden.

Bezoek de SPARTANICS websitePersmededeling Grafisch Nieuws
Persmededeling Graficus

 

Uitbreiding productaanbod

VEGRAM Graphics en GRAPHIC LAMINATING SYSTEMS slaan de handen in elkaar !

Onder het motto "samen sterk" besluiten Vegram en GLS de krachten te bundelen.  Midden Januari 2012 verhuizen de voorraden van Graphic Laminating Systems naar Antwerpen. Voortaan zullen alle actviteiten van GLS plaatsvinden vanuit de Neerlandweg te Wilrijk, alwaar beide bedrijven zelfstandig verder opereren.
Geert Van den Brouck die GLS een 3-tal jaren geleden oprichtte, blijft het gezicht van Graphic Laminating Systems en zal zijn grote ervaring met betrekking tot enkelzijdig thermisch lamineren verder ten dienste stellen van de drukkerijen en afwerkers.

Bedrijfsfolders

Ze zijn er ....

Recent ontwikkelden wij 2 bedrijfsfolders met een beknopt overzicht van ons machine aanbod met focus op respectievelijk druk en afwerking van zelfklevende etiketten en flexibele verpakking en anderzijds het binden en afwerken van boeken en losbladige documenten.

Wij zullen deze spoedig onder de beide doelgroepen verspreiden. Heeft u ook interesse een exemplaar hiervan te ontvangen, horen wij dit graag van u en laten wij u er één per kerende post toekomen.

'On-demand' soft- en hardcover lijmbinding

DGR Graphic GmbH en Vegram Graphics gaan samenwerken

DGR Graphic (D) fabrikant van soft- en hardcover boekbindmachines en Vegram kondigen de exclusieve verkoopspartnerovereenkomst aan voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Als fabrikant van binders en driesnijders richt DGR Graphics zich op de kleine en middelgrote oplages garenloos, genaaide en gekartonneerde boeken. De machines worden gekenmerkt door hun snelle omsteltijden en hoge graad aan automatisatie. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de markt van digitaal gedrukte en gepersonaliseerde boeken.

De eerste D08.60 driesnijder produceert ondertussen naar grote tevredenheid in Vlaams-Brabant. Ook op de Nederlandse markt zijn reeds een garenloosbindmachine alsook een complete bindstraat met driesnijder operationeel.

Bezoek de DGR website

Vegram Graphics - Nieuwe website

Hier is hij dan ...

Na ingebruikname van onze nieuwe gebouwen, steken we ook onze website in een nieuw kleedje. Het resultaat hiervan kan u bij deze bewonderen. Veel leesplezier !

Vegram Graphics D-Day

Wij verhuizen !

Na 25 jaar verlieten wij op 22 mei 2009 onze vertrouwde omgeving aan de Kernenergiestraat 75 om in te trekken in onze gloednieuwe gebouwen aan de Neerlandweg 28 te 2610 Wilrijk. (om de hoek)
Met een aangepast bureelgebouw en een verdubbelde magazijnoppervlakte (1000m2) zijn wij alvast gewapend voor een vruchtbare toekomst.