Nouvelles

Inline UV Flexo persen

Met fierheid melden wij u dat wij erkend Benelux agent voor BOBST Firenze s.r.l. worden.

Binnen het uitgebreide machineprogramma van de BOBST Group zal Vegram de verkoop van inline UV Flexo drukpersen voor labels en flexibele verpakking voor haar rekening nemen. Basis hiervoor was de overname van het Italiaanse Nueva Gidue door de gekende Zwitserse machineleverancier.
Door onze jarenlange activiteiten binnen de label- en verpakkingsmarkt werd Vegram Graphics als ideale partner aanzien en kwam het tot een akkoord tussen partijen.
Het voormalige Nueva Gidue dat voortaan als Bobst Firenze verder gaat, heeft een sterke reputatie als "solutions provider" voor de label en verpakkingsindustrie. Als fabrikant van "narrow- en midweb" UV Flexo drukpersen behaalde het diverse nominaties wereldwijd voor hun innovatieve bijdrage in de automatisering van een flexo etikettendrukpers.

Laserstansen - Digitaal afwerken van labels

Vegram Graphics wordt Benelux-agent voor Spartanics - laserstansmachines voor zelfklevende etiketten

De stijgende productie in digitaaldruk en de vraag naar kleinere oplages zelfklevende etiketten, vergt een aangepaste vorm van afwerking om ook binnen de vooropgestelde deadline aan te leveren. Kostbare tijd gaat verloren bij het wachten op een nieuw stansblik en in een kleine oplage zijn het dure etiketten welke voor het instellen van de machine worden gebruikt.

De superioriteit van Spartanics laserstansmachines is gebaseerd op een verfijnde besturingssoftware, afgestemd op de complexiteit van het laserstansen welke de handelingen van een operator tot een minimum doen herleiden.

De stansmachines gebruiken een krachtige laser welke digitale beelden, aan de hand van eigen software vector-gebaseerd gaat verwerken tot perfect gestanste etiketten. De galvano-meter lasertechnologie welke Spartanics inzet in haar systemen, gebruikt spiegels welke onder verschillende hoeken de laserstraal herpositioneert in alle richtingen. Dit proces gebeurt uitermate snel en maakt het verschil in uw dageijkse productie.

De eenvoudige inzetbaarheid van een laserstansmachine resulteert in een lagere kost voor het afwerken van de labels door het wegvallen van stansblikken, kortere steltijden aan de machine en daarmee verbonden ook lagere opstartkosten aan materiaal en operator.

Bij een in-line syteem - digitaal-drukken en laserstansen - is een jobwissel ‘on-the-fly' mogelijk. Een kleine meegedrukte barcode zorgt voor een nieuw stanspatroon, zodat er geheel geen stilstanden zijn.

Een unieke mogelijkheid van de Spartanics laserstansmachines welke dagelijks enorme voordelen bieden.

Bezoek de SPARTANICS websitePersmededeling Grafisch Nieuws
Persmededeling Graficus

 

Elargir la gamme de produits

L'union fait la force !

Sous le slogan "ensemble nous sommes forts" Vegram et GLS décident d'unir leurs forces. Mi Janvier 2012 les stocks de Graphic Laminating Systems déménagent à Anvers. Désormais toutes les activités de GLS ont lieu à partir du Neerlandweg à Wilrijk où les deux entreprises exercent leurs activités de façon indépendante.
Geert Van den Brouck qui a fondé GLS il y a 3 ans, reste le visage de Graphic Laminating Systems et continuera à offrir son expérience sur le pelliculage thermique aux imprimeurs et façonniers.

Dépliants

Elles sont là ...

Récemment, nous avons développé deux brochures avec un aperçu de notre gamme de machines, respectivement avec l'accent sur l'impression et la finition des étiquettes adhésives et des emballages souples et d'autres le reliure et la finition de livres et de feuilles volantes.

Nous les distribuerons bientôt. Etes-vous aussi intéressé à recevoir une copie, laissez-nous savoir et on vous l'enverra par courier.

'On-demand' soft- en hardcover lijmbinding

DGR Graphic GmbH en Vegram Graphics gaan samenwerken

DGR Graphic (D) fabrikant van soft- en hardcover boekbindmachines en Vegram kondigen de exclusieve verkoopspartnerovereenkomst aan voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Als fabrikant van binders en driesnijders richt DGR Graphics zich op de kleine en middelgrote oplages garenloos, genaaide en gekartonneerde boeken. De machines worden gekenmerkt door hun snelle omsteltijden en hoge graad aan automatisatie. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de markt van digitaal gedrukte en gepersonaliseerde boeken.

De eerste D08.60 driesnijder produceert ondertussen naar grote tevredenheid in Vlaams-Brabant. Ook op de Nederlandse markt zijn reeds een garenloosbindmachine alsook een complete bindstraat met driesnijder operationeel.

Bezoek de DGR website

Vegram Graphics - Nouvelle site web

Le voici ...

Après le déménagement dans nos nouveaux locaux nous annonçons la naissance de notre nouvelle site web, dont vous pouvez explorer le résultat toute de suite.
Vegram Graphics D-Day

Nous déménageons !

Après 25 ans, le 22 Mai 2009, nous avons quitté nos bâtiments dans la Kernenergiestraat pour nos nouveaux locaux dans le Neerlandweg 28 à 2610 Wilrijk (derrière le coin). Avec des bureaux adaptés et un magasin qui a doublé de surface (1000m2) nous sommes prêt pour l'avenir.